5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Kapının bediiyat mimarisı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları gibi bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Biraşkın yangın bapsı modelinin arsa aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın kapıları kabilinden modeller de bulunuyor.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bediiyat gamların bir faktör başüstüneğu binalar dâhilin uygun hale getirir.

İnsanların yaşamını kurtaran Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da müşkül olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olasılı konuşu etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, ekol ve kamu kasılmalarında evgin pozisyon ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page