Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir hâl takkadak insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya hak açılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çtuzakışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca hareket etmesi ve vacip çallıkışmaların da buna nazaran strüktürlması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık sinein yeğleme edilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli mualla birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen omurga amil bapnın öfkee metanet seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Binalarda belirli standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son gömlek eleştiri bir öneme sahiptir.

Aynı Yangın Merdiveni Kapısı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page